Maalderink Metaal

Maalderink Metaal V.O.F. zoekt altijd samen met u naar de juiste oplossing voor uw wensen. Dankzij onze kennis en vakmanschap leveren wij alleen maatwerk af . Wij als team onderscheiden ons dan ook dankzij onze flexibiliteit en het oplossingsgericht meedenken met u als klant.

Maalderink Metaal biedt alle mogelijkheden voor metaal én kunststof

Sinds de oprichting van Maalderink Metaal in het jaar 2000, richten wij ons op een gevarieerd aanbod van werkzaamheden die mogelijk zijn binnen de metaalbewerking. En dat in de breedste zin van het woord. Ook kunt u bij ons terecht voor het bewerken van kunststof, een materiaalsoort dat steeds meer in opmars is en zeer goed kan worden bewerkt voor allerlei doeleinden. Door onze ervaring en de deskundigheid van onze medewerkers, kunnen wij u van dienst zijn bij constructie- en laswerk, machinebouw en revisiewerk.

Onze werkzaamheden richten zich op het totale pakket

Maalderink Metaal levert een totaalproduct. U kunt bij ons dus terecht voor het laten uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. Van het tekenwerk tot de montage. Wij beschikken over een uiterst geavanceerd machinepark en beschikken over eigen transport. Daarbij staan wij altijd garant voor kwaliteit. U kunt er dan ook van uitgaan dat wij bij alles wat wij doen het leveren van kwaliteit voorop stellen. Zowel voor de topproducten die wij produceren als de service die wij bieden.