Constructie

U kunt bij ons terecht voor alle soorten constructiewerk. Van (roestvast)staal tot aluminium en kunststof. De werkzaamheden die u door ons kunt laten uitvoeren kunnen variƫren van klein tot groot en met een maximum gewicht van 5.000 kilo.

Zo voeren wij de constructie uit van bureauonderstellen tot machineframes, maar maken wij ook tralies, hekwerken, poorten en trappen. Trappen verzorgen wij voor kantoren en bedrijfspanden, maar ook in woningen. U ontvangt deze op maat gemaakt en voor de leuning, balustrades en treden heeft u de keuze uit het gebruik van staal, roestvaststaal, glas en hout of een combinatie van materialen.

U vindt bij ons een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor onderdelen, materiaalsoorten en de keuze in vormgeving. Daarbij kunnen wij de constructie voor u conserveren door deze te verzinken , maar ook het natlakken, poeder coaten, en elektrolytisch verzinken behoren tot de mogelijkheden. Roestvaststalen constructiedelen kunnen wij voor u beitsen en passieveren.

Voor iedere situatie is er een juiste oplossing. Wij denken graag met u mee bij het ontwerpen en in de keuze voor en het verwerken van de materialen.